Showing 1–12 of 188 results

Her finder du herrecykler til enhver smag. Der findes så mange forskellige mærker og designs på markedet nu om dage, at du nemt kan finde en model, der passer præcis til dine behov og præferencer. Du kan sagtens tillade dig at drømme stort, for variationen er nærmest uendelig, og din cykel behøver hverken at ligne naboens eller kollegaens. Se det spændende udvalg herunder og læs videre længere nede, hvor vi hjælper dig med at finde den helt rette herrecykel til dig.


Et stort udvalg af modeller

Vi har fundet et kæmpe udvalg af herrecykler i alle afskygninger. Det er vores ønske, at du skal finde en god cykel uanset hvem du er, eller hvilke behov du har. Skal du bruge din cykel til hyggelige ture med familien, eller til at transportere dig frem og tilbage på arbejde i den travle bytrafik? Kan du bedst lide en klassisk model, eller vil du gerne skille dig lidt ud med din herrecykel? Hvis du vælger at gå efter en personlig farve og et fedt design, kan du nemmere få øje på din cykel i cykelstativet. På den anden side, kan det være en fordel med en herrecykel der blender ind, og ikke frister svage sjæle. Vi har fundet cykler i alle prisklasser, og måske behøver du ikke at nøjes med én? Det kan være lækkert at have en job-cykel og en fritids-cykel, hvis du hører til dem, der bare elsker at cykle - også i fritiden. Uanset, hvad du er til, er det vigtigt at have en cykel du altid kan regne med, og stole på at den tager dig sikkert frem til tiden.

Mange lækre brands og forskellige modeller

Her finder du herrecykler i virkelig mange mærker. Både de gode, gamle klassiske kendinge og de nyere brands og modeller på markedet. Samtidigt har vi fundet herrecykel til enhver pengepung, så her kan du også overveje, hvor mange penge du vil spendere på din nye cykel. Står du og skal bruge en ny cykel her og nu, eller vil du lige spare op til din drømmecykel? Igen, kan det være en god idé at have både en hverdagscykel og en cykel til brug i weekenden. Måske har du brug for en pendlercykel til at holde på banegården? Vi synes godt at en herrecykel må ose lidt af luksus, og at der gerne må være kræset lidt for detaljerne. Prøv at tage et kig på de mange fine modeller og designs vi har fundet, eller se mere på Cykler.dk. Der er gode muligheder for at finde lige præcis den kombination af stel, pedaler, styr, og sadel, som du går og drømmer om. Der er bestemt ingen grund til at spare på detaljerne her. Hellere invester i en lækker herrecykel, som du bare vil elske, end én, der ikke passer helt til din kropsfacon og dit behov.

Vurder dine individuelle behov

Her giver vi nogle gode råd til hvad du skal være opmærksom på, når du skal tage stilling til valg af ny herrecykel:
  • Stel: Kan du bedst lide at sidde oprejst når du cykler, eller er du mere til den en foroverbøjet stilling? Skal dit nye cykelstel være produceret i stål eller aluminium? Der er fordele og ulemper ved begge materialer. Husk også at dit nye cykelstel skal have den helt rigtige størrelse til din højde. Du kan finde en størrelsesguide på nettet. Vi har stel i mange udformninger. Tag et kig på siden her og scroll dig frem til den cykel, der giver dig et sug i maven - så har du faconen på plads!
  • Styr: Det med styret er helt klart en smagssag. Man kan sagtens lære at cykle med en anden slags styr, end man er vant til. Men det kan også være dejligt med noget mere genkendeligt. Find ud af om du er mest til det klassiske cykelstyr, eller en mere lige model. Vær også obs. på håndtagenes facon.
  • Gear: Her er virkelig noget at vælge mellem. Skal din nye herrecykel have indvendige eller udvendige gear? Og skal du bruge din cykel i kuperet terræn, eller til forholdsvis flad bytrafik? Er der mange bakker på din cykelrute, så er det virkelig en fordel at have mange gear at vælge mellem. Omvendt, hvis ruten er flad, kan du sagtens klare dig med færre gear, f.eks. 3-7 gear. En fordel er også at de indvendige gear kræver mindre vedligeholdelse end de udvendige.
  • Sadel: Hvordan foretrækker du at sidde når du cykler? Er du mest til en bred eller smallere sadel? Og hvad med materiale? Skal din nye sadel være hård eller blød, og glem ikke at overveje hvor meget fjedring sadlen på din nye herrecykel skal have. Vær også opmærksom på om sadlen er vandtæt. Det kan være irriterende at sætte sig op på en våd sadel.
  • Pedaler: Her er det mest et spørgsmål om udseende. De fleste herrecykler har forholdsvist neutrale pedaler, men nogle af de mere specielle designs, kan have pedaler, der virkelig er designet til selve stellet. Se hvilket design, der taler mest til dig.
  • Tilbehør: Der er virkelig mange muligheder at se på, når det kommer til tilbehør. Først og fremmest er der jo de lovpligtige detaljer, såsom bremser, ringeklokke og reflekser. Tænk igen over hvordan du forestiller dig din daglige cykeltur. Hvordan ser dit behov ud? Dertil er mulighederne nærmest uendelige, hvis vi kigger på cykelkurve, cykellygter, cykeltasker, cykelstole til børn, eller måske har du brug for en indbygget cykelpumpe.

Praktisk plads til pakkenelliker

Kig også på hvad du har brug for at transportere på din herrecykel - udover dig selv. Det kan være irriterende at cykle med en rygsæk på ryggen, og tasker på styret er så afgjort en dårlig idé. Heldigvis findes der flere gode løsninger, til transport af tasker og poser. En god bagagebærer er svær at undvære. Men igen, det kommer an på dit behov. Hvis du kun skal have meget begrænset bagage med på din daglige cykeltur, kan en god rygsæk, evt. en særlig cykelrygsæk være løsningen. Det er i hvert fald vigtigt at rygsækken ikke generer dig medens du cykler. Og hvis du skal fragte tungere ting, kan det hurtigt blive træls at have det hele på ryggen, når cykelstellet lige så godt kan tage den ekstra vægt fra din ryg. Du kan vælge at montere cykeltasker på din bagagebærer, eller bruge en cykelkurv, enten bagpå eller foran, eller begge dele. Der er også gode regnslag på markedet, så du kan sikre dig at din taske ikke bliver våd i det lunefulde, danske vejr.

Mere udstyr til din herrecykel

Med det helt rigtige udstyr går det hele lidt nemmere og din cykel kører som en drøm. Der er ingen grund til at gå ned på udstyr. Noget af det vigtigste er naturligvis godkendt lås og ditto cykelhjelm. Når det kommer til cykelhjelme, er der virkelig kommet mange designs siden cykelhjelme så småt begyndte at bliver hver mands eje. I dag er det mere almindeligt at bruge cykelhjelm, end det er at lade være. Vi har heldigvis taget cykelhjelmene til os herhjemme. Der er næsten uendelige muligheder for at finde en hjelm, der opfylder individuelle behov for design, mærke, farve og detaljer. Tag et kig her på siden, og find en hjelm du vil kunne lide at have på når du cykler på din nye herrecykel. Husk også på at du er et godt forbillede i trafikken for børn og teenagere. Børn gør som bekendt ikke hvad vi siger - de gør som vi gør. Husk også at kigge på hvordan kædeskærmen ser ud, og vil du have en cykel med frakkeskåner? Måske er det en god idé med gammeldags cykelklemmer på buksebenet?

At cykle med børn

Når du køber din nye herrecykel, kan du overveje om den også skal have en cykelstol bagpå, eller foran. Der er mange gode modeller på markedet. Hvis du vil cykle med en stol bagpå, bør du være obs. på at barnets fingre ikke kan komme i klemme på evt. sadelfjedre. En anden god mulighed, hvis du vil cykle med børn, er også at køre med en cykelanhænger, fastgjort til dit stel. Her er der en række ting, man skal være opmærksom på. Først og fremmest sikkerheden. Cykelanhængere er gode og stabile at cykle med, men det er vigtigt at overholde alle sikkerhedsregler, når man cykler med børn. Børnene skal altid være spændt fast og have cykelhjelme på. En cykelanhænger kan vælte, hvis man kører over en kantsten i høj fart. Brug også altid net over cykelanhængeren for at undgå at der sprøjter småsten op, som kan ramme børnene i øjnene. Er man blot opmærksom på disse forholdsregler, er det virkelig en god idé at cykle med en anhænger efter sin cykel.

Find din drømmecykel i dag

Når du har gjort op med dig selv, hvad du vil forvente af din nye herrecykel, kan du begynde at drømme videre om de faktiske modeller. Husk også at holde øje med egnet udstyr. Måske har du planer om at cykle rigtig meget, og i så fald kan det være godt også at investere i tilbehør som en smart cykelcomputer, praktisk cykeltøj, og en cykelholder til bilen. Sørg for at være klædt godt på til mange gode cykelture på din nye herrecykel!